Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell s'incorpora al patronat de la Fundació Robert Graves

22209

El Consell de Mallorca s'ha incorporat al patronat de la Fundació Robert Graves «amb la il·lusió de sumar i de contribuir a ampliar les activitats que es fan». Així ho ha explicat aquest dijous el vicepresident primer i conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports durant la reunió del patronat que s'ha celebrat a la finca ca n’Alluny, segons ha informat la institució insular en un comunicat.

Miralles ha definit aquesta incorporació com «una relació de llarg recorregut» i ha recordat el nexe d'unió que existeix entre la Fundació Robert Garves i la resta de cases museu que gestiona el Consell a través de la Fundació Mallorca Literària.

D'aquesta manera, la institució insular s'ha sumat a la resta d'institucions presents en el patronat de la Fundació Robert Graves, presidida per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern i que compta també amb la presència de representants de l'Ajuntament de Deià.

Durant el patronat s'han aprovat els comptes de l'any 2017 i s'ha abordat, entre altres temes, els preparatius del 14è Congrés Internacional Robert Garves, que se celebrarà aquest proper mes de juliol.

Finalment, a la trobada han assistit també la consellera de Cultura Fanny Tur; el secretari general de Cultura, Guillem Fullana; la directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà; el cap de servei de Cultura, Miguel Àngel Lladó; la batlessa de Deià, Magdalena López; William Graves i el professor de llengües clàssiques, Roman Piña.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.