Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort edita una guia de lectura de temàtica LGTB amb motiu de l'Orgull 2018

22201

L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma ha editat una guia de lectura amb motiu de l'Orgull LGTB amb els títols que es poden trobar a les biblioteques municipals. El consistori també ha comprat llibres de temàtica per a la guia, amb especial esment cap a les dues sigles més oblidades, els bisexuals i les persones trans.

La guia inclou propostes per donar a conèixer als autors joves i les novetats de temàtica LGTB, però també tenen el seu espai els noms consagrats de la literatura. «Es tracta d'un treball que reivindica les aportacions de les persones LGTB al món de la cultura i de les arts, però també al món de l'activisme», ha explicat el regidor de cultura, Llorenç Carrió, a la vegada que ha agraït a Ben Amics la feina feta «amb la selecció de llibres per comprar que ens ha fet arribar, ja que eren títols que no teníem a les nostres prestatgeries i que, sense dubte, fan de les biblioteques de Palma uns espais més plurals».

La guia es trobarà a totes les biblioteques de Palma. Consta de més de 200 referències repartides en diversos camps que engloben diferents gèneres. Conté, per exemple, un apartat genèric de coneixement i també camps específics com els de novel·la, biografia o un apartat extens de catàlegs d'art. A més, cal destacar que per a la seva elaboració s'ha tengut en compte cadascuna de les sigles per donar visibilitat a tot el col·lectiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.