Setmanari d'informació local - 138 anys

Sáenz de Santamaría: «Les Balears tenen una idea d'Espanya que ajuda molt a construir»

22141
L'ex vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha apostat aquest dimarts a Palma per un «bilingüisme cordial» que ha de convertir-se en «real» i que cal «treballar i defensar»Així ho ha dit Sáenz de Santamaría, davant més de 200 afiliats i simpatitzants en un acte de precandidatura a la presidència del PP espanyol amb motiu del XIX Congrés del partit.
A més, ha remarcat que el «Govern ha sabut entendre com la comunitat autònoma de les Illes Balears treballa per la unitat d'Espanya» i veure «la riquesa que aporta des de la seva diversitat». «Les Balears tenen una idea d'Espanya que ajuda molt a construir», ha afegit.
Durant la seva intervenció Sáenz ha destacat que les Balears gràcies a una «bona política econòmica van molt bé en creixement turístic», encara que també ha posat l'accent en les «dificultats» que planteja la insularitat en relació a la «competitivitat». 
Així, ha criticat que la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, protestés perquè fos Mariano Rajoy qui anunciés l'augment al 75% de la bonificació del descompte de resident. «Són els nostres vots dels diputats del PP i els nostres pressupostos; col·lega. El PSOE ha votat en contra de tots els nostres pressupostos i dels bitllets», ha arribat a dir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.