Setmanari d'informació local - 138 anys

Apareixen a Manacor cartells dels «violadors i còmplices de La Manada»

22121

Aquest dimarts han aparegut, a Manacor, cartells amb les cares dels membres de La Manada i dels jutges encarregats del cas. Ho ha compartit, mitjançant Twitter, l'Assemblea Antipatriarcal de Manacor acompanyant la imatge amb el text: «A #Manacor recordam les vostres cares: violadors i còmplices de La Manada. Contra la Justicia Patriarcal autodefensa feminista!».

Als cartells es pot veure cadascuna de les cares dels membres de La Manada, Alfonso Jesús Cabezuela, Jesús Escudero, Ángel Boza, José Ángel Prenda i Manuel Guerrero, amb el text: «Sóc un violador i la justícia patriarcal ho permet». Així com també podem veure les cares dels jutges Ricardo Javier González, José Francisco Cobo i Raquel Fernandino, encarregats del cas amb el text: «Sóc un jutge còmplice amb les violacions».

Cal recordar que dijous passat, la Secció Segona de l'Audiència de Navarra va dictar la llibertat provisional sota fiança de 6.000 euros per als cinc de La Manada, condemnats a nou anys de presó per abús sexual en els Sanfermines del 2016. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.