Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença l’estiu sense decret de protecció de posidònia

21993

Aquest dijous té lloc el solstici d’estiu, concretament a les 12.07 hores, per la qual cosa serà el dia de l’any amb més hores de llum solar i arriba l'estiu.

Entram de ple en la temporada nàutica i continuam sense comptar amb la norma que permetrà actuar de forma més contundent contra el fondeig il·legal sobre posidònia: el decret de protecció de posidònia.

Per al GOB, el retard ja és «inexcusable». «Tercer estiu d’aquest govern i seguim sense comptar amb el famós decret de protecció de posidònia».

Fa pocs dies Mallorca Blue denunciava amb aquest vídeo la destrucció de la posidònia a causa del fondeig al litoral de Calvià:

«Un dispositiu d’informació sense prou capacitat de denúncia (normalment no hi van agents de l’autoritat) i un decret en tràmit no són suficients per evitar la destrucció quotidiana i absolutament intolerable a la que es veu sotmesa la posidònia», denuncia el GOB.

Així, insten la Conselleria de Medi Ambient i el Govern a fer les gestions necessàries per a desblocar el procediment i aprovar urgentment el decret.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.