Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Dolça Sodoma meva’ arriba al Mar i Terra

21991

L’obra ‘Dolça Sodoma meva’, de la companyia La Trup, es representarà a Palma des d'aquest divendres i fins el diumenge 24 de juny.

Es tracta de la darrera obra de la temporada dels teatres municipals, que es reprendrà al setembre. El muntatge està dirigit per Sergi Marí i Montse González Parera i protagonitzat per Enka Alonso.

'Dolça Sodoma meva' és un projecte que viatja des de Menorca a Mallorca amb el suport del programa Talent IB del Govern. S’ha programat com a una alternativa de la festa de Sant Joan per a qui cerca entrar en un món de sensualitat i crueltat a parts iguals. El monòleg conjuga un personatge impactant, inesperat, que conta una historia colpidora, i Enka Alonso, actriu que ha destacat els darrers anys per la seva força expressiva.

La peça dóna veu a una estàtua de sal que, després de molt de temps, torna a la vida. És l’única supervivent de Sodoma. Ella recorda i ens relata com varen ser els darrers dies de la seva dolça ciutat perduda i destruïda. I el seu testimoni ho capgirarà tot.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.