Setmanari d'informació local - 138 anys

Juli Dalmau serà el nou diputat i María José Camps la nova portaveu del PSIB

21939

L'assessor de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques, Juli Dalmau, serà el nou diputat del PSIB, en substitució de la nova secretària d'Estat de Turisme, Bel Oliver. Per la seva banda, la diputada María José Camps serà la nova portaveu adjunta de la formació.

Després de la junta de portaveus, el portaveu del grup parlamentari, Andreu Alcover, ha anunciat aquest canvi i ha explicat que abans que ell, a la llista, es trobaven el diputat del Congrés, Pere Joan Pons, la consellera Patricia Gómez i els directors generals Xisco Dalmau i Rafael Sánchez, que han rebutjat el càrrec.

Dalmau (1987) és natural d'Esporles. És Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i Llicenciat en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya. També ha cursat el màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral per la Universitat Autònoma de Barcelona i està cursant el màster universitari en l'Espanya Contemporània en el context internacional per la UNED.

Dalmau és regidor socialista a l'Ajuntament d'Esporles, on va ser el cap de llista del PSIB en les eleccions municipals de 2011 i 2015. Ha desenvolupat la seva experiència professional en l'administració pública, de la qual formava part com a tècnic en el gabinet de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.