Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de 16 grups mallorquins actuaran a la tercera edició de la 'Festa de la Música'

21935

La tercera edició de la 'Festa de la Música' reunirà entre aquest dijous i divendres un total de 16 grups mallorquins repartits entre dos escenaris a Palma i Inca.

El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell s'ha sumat un any més a aquesta festa coincidint amb la celebració del Dia Europeu de la Música, segons ha informat la institució insular en una roda de premsa en la qual s'ha presentat el cartell d'enguany. La 'Festa de la Música' se celebrarà a Inca el dijous i a Palma divendres. A l'escenari de la plaça de Santa María la Major d'Inca actuaran, entre les 11.00 i les 21.00 hores, Adipem Panda, Island Cavall, Aucell Cantaire, Camaleons, Urtain, F/E/A, Client 1 milió i The Cicely Satellites.

Així mateix, a l'escenari del parc de les Estacions de Palma, actuaran de 12.00 a 23.00 hores Psiconautes, Ora, Goodness, Els Belmez, Or, Main Line 10, Jorra i Gomorra i AstrolabioEn aquesta edició s'ha ampliat la col·laboració de les discogràfiques i participen quatre segells: Espora, Runaway, Blau i Bubota Discos.

La Festa de la Música és una celebració de caràcter internacional, nascuda a França, que se celebra el 21 de juny a un centenar de països. En 2016, el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell va impulsar la seva celebració a Mallorca. En aquesta edició, col·laboren la Radiotelevisió Pública de les Balears (IB3), i els ajuntaments de Palma i Inca.

El vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles, ha animat a la ciutadania a «descobrir i redescobrir la música que es fa a Mallorca» amb aquest esdeveniment. «La 'Festa de la Música' és una oportunitat de treballar en comú creadors, segells discogràfics i institucions per treure la música al carrer amb concerts gratuïts i fer visible el talent musical de la nostra illa», ha destacat Miralles.

Per la seva banda, els representants dels segells discogràfics han coincidit en la importància d'oferir espais per a la música en directe per donar a conèixer els grups que treballen a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.