Setmanari d'informació local - 138 anys

Oliver: «Les Balears són una referència per a altres destinacions turístiques»

21877
Bel Oliver, secretària d'Estat de Turisme, en una roda de premsa del Parlament. | E.P.

La nova secretària d'Estat de Turisme, Bel Oliver, ha exposat que les Balears són una «referència» per a altres destinacions turístiques estatals, si bé ha matisat que cada comunitat autònoma té les seves «prioritats» i «particularitats».

La fins ara diputada del PSIB en el Parlament ha indicat aquest dissabte que «no es pot generalitzar en una destinació turística el que succeeix en la resta d'Espanya» i ha insistit que cadascuna requerirà un tipus de solució.

Un dels primers passos a seguir en el seu nou càrrec, ha explicat, serà mantenir contactes amb el sector i les comunitats autònomes per transmetre'ls «tota la col·laboració possible».

Oliver, qui ha assegurat afrontar aquesta etapa amb «il·lusió, respecte i ganes», ha comentat que durant la jornada del divendres ja va mantenir un primer contacte amb la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

Equips de Treball

D'aquesta trobada, la secretària d'Estat de Turisme ha sostingut que van parlar sobre els equips que es conformaran per poder començar «ja» a treballar amb els sectors implicats, com ara els sindicats, les patronals i les administracions públiques.

Així mateix, ha destacat la necessitat d'afrontar els reptes i problemes «entre tots» i de preparar-se per al futur «sense perdre de vista l'àmbit laboral, la qualitat com a destinació turística i la sostenibilitat».

Referent al suport mostrat per diverses entitats del sector al seu nomenament, Oliver ha assegurat alegrar-se molt i ha mostrat la seva esperança a «respondre positivament a les seves expectatives amb responsabilitat, diàleg i treballat conjunt». «És un bon punt de partida», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.