Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB celebra aquest juny el seu IX Campus Cientificotècnic d'Estiu

21865

La Universitat de les Illes Balears celebrarà del 18 al 22 de juny el primer torn del IX Campus Cientificotècnic d'Estiu, amb el qual es pretén potenciar l'interès per la ciència i la tecnologia entre estudiants de quart d'ESO i Batxillerat. El segon torn serà del 25 al 29 de juny de 2018, segons ha informat la UIB en una nota de premsa.

Hi participaran en total 64 alumnes (32 alumnes de Mallorca en el primer torn i 30 alumnes de Mallorca, dos de Menorca i d'Eivissa en el segon torn), que participaran en activitats científiques i tecnològiques al campus universitari, impartides per alumnes col·laboradors de la Facultat de Ciències i de l'Escola Politècnica Superior de la UIB.

L'objectiu també és donar a conèixer l'accés a les titulacions cientificotècniques i transmetre experiències en laboratoris. A més, també es pretén fomentar el treball en equip, la creativitat i la capacitat de comunicar experiències. El Vicerectorat d'Estudiants i la Residència d'Estudiants subvencionen una part del preu de l'estada en la Residència per als alumnes de Menorca, Eivissa i Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.