Setmanari d'informació local - 138 anys

Horrach considera «excessiu» el temps que duen en presó preventiva els presos polítics

21847

El fiscal del cas Nóos Pedro Horrach, ha considerat «excessiu» el temps que duen a la presó preventiva per ordre del Tribunal Suprem els presos polítics catalans, de fins a vuit mesos, ja que no veu que hi hagi risc de fugida o destrucció de proves.

En una entrevista de Tv3, Horrach ha afirmat: «Des de fora sembla excessiu el temps que duen a la presó preventiva. És evident que fa tant temps que és impossible que dificultin la investigació i veig difícil que hi hagi risc de fugida». A més, ha subratllat que hi ha una contradicció absurda perquè l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont «és a fora però alhora localitzat permanentment, fet que és una mica contradictori», ha insistit.

Sobre la presó preventiva, ha reflexionat que hauria d'estar més reglada la imposició d'una mesura tan onerosa ja que només es pot imposar quan hi ha risc de fugida o d'obstrucció a la justícia: «De vegades sembla que són més condemnes anticipades que per donar suport a les finalitats que té aquesta presó preventiva».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.