Setmanari d'informació local - 138 anys

Llibertat amb càrrecs i sense fiança per violar una jove a Eivissa

21839

El jutjat d'instrucció número 4 d'Eivissa, en funcions de guàrdia, ha decretat llibertat amb càrrecs i sense fiança per als tres futbolistes detenguts a Eivissa per un presumpte delicte d'agressió sexual, concretament una violació.

La policia espanyola va detenir el dimecres a un tercer jove implicat en la presumpta agressió sexual. El detengut, de 26 anys, seria l'autor material de la violació i va ser localitzat després que els agents detenguessin la matinada del 12 de juny a dos britànics a la localitat de Sant Josep.

A dos dels detenguts se'ls ha retirat el passaport i un altre haurà de comparèixer en l'Ambaixada d'Espanya a Londres dues vegades al mes. Els agents tengueren coneixement de l'agressió quan els pares de la víctima, de 19 anys posaren en el seu coneixement aquests fets.

Pel que sembla, la víctima i una amiga es trobaven de vacances a l'illa juntament amb els pares de la primera i el dia 11 es desplaçaren fins a la localitat de Sant Antoni. A l'horabaixa, conegueren a un bar un grup de joves pertanyents a un equip de futbol de segona divisió del Regne Unit.

Segons relataren, les joves accediren a acompanyar als futbolistes fins a l'hotel en el qual s'allotjaven. Una vegada a les habitacions, una de les joves va ser agredida sexualment per un dels jugadors, mentre un segon l'agafava i un tercer la gravava amb el seu telèfon mòbil. Després dels fets, la víctima i la seva amiga sortiren de l'hotel i tornaren amb els pares, que ràpidament sospitaren i avisaren a la policia. Els agents es desplaçaren fins a l'hotel on s'allotjaven els presumptes agressors, procedint a la detenció de dos dels joves implicats en l'agressió. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.