Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca, una illa per conèixer amb moto

21791

L'illa de Mallorca és la més gran de l'arxipèlag balear. Amb 3.640 quilòmetres quadrats, és la primera illa de l’Estat espanyol en extensió i la sisena més gran del Mediterrani. Així mateix, amb més de 850.000 habitants és, després de Tenerife, la segona illa més poblada del país i el principal nucli poblacional de les Balears.

El seu clima benigne i les bones infraestructures, si parlem de carreteres, fan que recórrer-la amb moto sigui una de les millors opcions per conèixer l'illa. Per aquesta raó, existeixen diverses empreses que ofereixen aquests serveis.

Una d'aquestes empreses és Mallorca Vintage, una tenda de lloguer de motos a Mallorca. Per accedir a ella n'hi ha prou amb posar en el cercador lloguer motos mallorca vintage. Al seu web, a més d'oferir aquest servei, és possible contractar excursions per conèixer els racons amb més encant de l’illa. Ja ho saps, si estàs pensant en una experiència d'aquest tipus, Mallorca Vintage ofereix la garantia del lloguer de motos de qualitat en una empresa de confiança.

Les rutes per l’illa

Amb l'estiu a les portes, conèixer Mallorca amb moto és una experiència molt gratificant per a qualsevol turista o qualsevol balear que vulgui acostar-se més a tots els racons de la seva terra. La ‘insula maior’ – Mallorca - de l'arxipèlag, i també la ‘insula minor’ – Menorca -, ofereixen innombrables atractius tant turístics com paisatgístics i són dos grans paradisos per les motos: bonics paisatges, carreteres en les quals fer corbes, cales amb aigua transparent... i com no, molta festa i bullici.

El turisme mitjançant el lloguer de motos és una pràctica cada vegada més comuna perquè permet als que trepitgen per primera vegada l'illa acostar-se a aquest paradís terrenal d'una manera relaxada i sense els lligams i complicacions que suposa un cotxe.

Amb mallorca vintage vespa podem llogar diferents vehicles de dues rodes. Atreveix-te a conèixer l'illa de Mallorca amb moto amb Mallorca Vintage amb una Vespa, una motocicleta associada de manera indiscutible al Mediterrani. En aquesta empresa tenim diferents models per a lloguer: vespa, moto guzzi, piaggio i ducati.

Fins a tal punt s'ha popularitzat aquesta forma de turisme que importants empreses dins del sector del lloguer de vehicles estan interessant-se per això, com és el cas de Sixt.

Aquesta empresa va crear l'any 2014 tres rutes per conèixer l'illa sobre una motocicleta. Les rutes mostren tres recorreguts de diferent durada, de tres a set hores i amb un nivell de dificultat entre baix i moderat, per la qual cosa no cal ser un expert motociclista per concloure-les.

Quins llocs són imprescindibles en una ruta d'aquest tipus

És important deixar almenys un dia durant l'estada a l’illa per conèixer la capital de l'arxipèlag. Palma és la ciutat més poblada de tota Mallorca i ofereix alguns escenaris que són imprescindibles.

Passejar pels jardins de s'Hort del Rei i l'antiga murada; visitar la catedral gòtica de Palma, els Palaus de l'Almudaina i Episcopal; pujar al Castell de Bellver; recórrer el Passeig comercial del Born; i per descomptat, menjar en l'antiga llotja de peix o al barri de la Llotja. Si ets aficionat a l'oci nocturn, la ciutat compta amb una àmplia oferta de discoteques i pubs per a tot tipus d'ambients.

Al nord de l’illa, en plena Serra de Tramuntana, es troba Sa Calobra, un dels paratges més visitats tant per la seva bellesa com pel seu espectacular accés. Per als afeccionats a les motos és tot un luxe arribar fins a aquest emplaçament, doncs entre les seves 800 corbes hi ha 12 de 180 graus i fins i tot una coneguda com el nus de corbata, de 360 graus que passa per sota de si mateixa fent un llaç.

Després d'aquestes 800 corbes, no aptes moltes d'elles per a novells, espera una gran recompensa, la cala de Sa Calobra, una de les més impactants de la illa, que s'enclava entre impressionants penya-segats de 200 metres.

La cala de Sa Calobra es forma gràcies a l'aigua que baixa des de la Serra de Tramuntana a través del Torrent de Pareis. Amb cinc quilòmetres i amb certa dificultat, aquest espai no està a l'abast de qualsevol persona, però des de Sa Calobra hi ha una petita excursió d'1 quilòmetre amb un pendent del 5% que sí es pot fer amb facilitat.

A Manacor, el segon nucli poblacional de l’illa, podem gaudir d'una extensa via verda (29 quilòmetres), l'única de tot l'arxipèlag. Uneix el municipi d’Artà amb el poble natal de Rafa Nadal i durant el trajecte trobem quiosquets, àrees de descans, taules de pícnic... que fan més amena la ruta.

I per descomptat, una de les raons per recórrer Mallorca amb moto són les seves immillorables platges i cales. A Sa Calobra podem unir Cala Mesquida, Cala Pi, Formentor, Caló des Moro, És Trenc, Cala Varques, Cala Sant Vicent o Cala Figuera, entre moltes altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.