Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS presenta el llibret 'Palma Verda i Sostenible’, centrat en el treball amb el medi ambient

21737

MÉS per Palma ha presentat aquest dimarts el llibret 'Palma Verda i Sostenible' que recull el treball realitzat en matèria de preserva del medi ambient, contra l'especulació i la contaminació. La presentació ha estat a Can Alcover, a càrrec del batle de Palma, Antoni Noguera, i la portaveu de l'assemblea i regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol.

Noguera ha explicat els «grans projectes transformadors» de la ciutat com el primer bosc urbà de la ciutat situat a l'antic canòdrom, la protecció d'espais com Ses Fontanelles, Can Tàpera i el port petit del Molinar, la posada en valor del bosc de Bellver i la recuperació del Carnatge, entre uns altres. Així mateix, Noguera ha insistit molt en el reforç del transport públic.

Per la seva banda, Truyol ha destacat les polítiques que s'han dut a terme des de la seva àrea, també incloses en el llibret. Des de la renovació dels contenidors de Palma, l'ampliació del Punt Verd de Son Castelló, la millora del sanejament i la depuració de l'aigua, fins a l'impuls de l'educació ambiental a les escoles i per a adults. Segons ha explicat aquestes actuacions són una «aposta imprescindible per a la plena transformació cap a la Palma sostenible». «Tot canvi ha d'anar acompanyat d'educació perquè entre tots i totes podem contribuir a millorar Palma», ha destacat.

Més sobre el llibret

El llibre recull a més altres polítiques per al futur com l?educació ambiental a les escoles i per a adults, el reforç el transport públic i l'impuls a la bicicleta i el tramvia.

Des de MÉS consideren que és «un camí» que acaba de començar i que «encara queda molt treball per fer». Per això, consideren que a la següent legislatura, aconseguiran consolidar aquests projectes i avançar amb uns altres cap a una societat més moderna, sostenible i que respecta l?entorn.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.