Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inicia les obres de l'antiga presó per convertir-la en un centre cultural

21725

Les obres d'adequació de l'antiga presó de Palma ja han començat, una actuació en la qual l'Ajuntament de Palma ha invertit 23.770 euros. Segons ha informat el consistori les obres, que arrencaven el dilluns, han estat adjudicades a l'empresa Sin-Tec.

L'Ajuntament ha apuntat que les obres permetran obrir al públic un accés directe que connecti aquest espai amb el barri de Cas Capiscol i habilitar-ho per a activitats a la part posterior del fossat. Per exemple, el pròxim 29 de juny està programada una projecció en el marc del festival Atlántida Film Fest i tot seguit es presentarà en societat el col·lectiu 'Som Sa Presó' que l'endemà celebrarà tallers, 'performances' actuacions musicals i un mercat ambulant.

L'Ajuntament ha recordat que l'antiga presó «ha estat abandonada d'ençà que es va tancar el 1999 i ha patit un procés de degradació important». Per això, vol dur a terme un projecte de llarg recorregut per possibilitar diferents usos, pel que l'àrea d'Urbanisme està treballant en un concurs d'idees.

A més, des de l'àrea de Cultura han treballat perquè l'edifici es converteixi en un centre de creació que disposi de sales d'assaig per a música i arts escèniques, espais per a artistes visuals i espais de trobada comunitària, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.