Setmanari d'informació local - 138 anys

Festival 'Simfònic': Mallorca i Catalunya agermanades per la música i la joia

21647
Desenes i desenes de persones han omplert aquest dissabte el pati de Can Alcover de Palma que ha acollit un dels 100 concerts del festival de música 'Simfònic'. | OCB/dBalears

Desenes i desenes de persones han omplert aquest dissabte el pati de Can Alcover de Palma que ha acollit el festival de música 'Simfònic'. El festival ha acollit 100 concerts simultanis d'escoles de Música arreu de Mallorca i Catalunya.

En aquest sentit, Mallorca ha acollit un total de set concerts, entre música simfònica i de cambra. Quatre 42, Escola de Música ha actuat a Can Alcover; Escuela De Música Isicio Torrecillas al Caixa Fòrum; Escola de Música Renaixement al Centre Cultural 'Sa Nostra'; l'Escola de Música Ireneu Segarra ha actuat a l'Estudi General Lul·lià.

A la Part Forana, Campos ha acollit l'actuació de l'Escola de Música del municipi; Inca l'actuació de l'Escola de Música Antoni Torrandell i Llucmajor l'actuació de l'Acadèmia de Música Vincent Lalire.

Al principat han actuat bandes de música de llocs significatius de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Aquest projecte va néixer l'any 2011 de la mà de l'Associació Simfònic amb la voluntat de «visualitzar la tasca que venen desenvolupant les escoles de música, aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes».

El Festival està pensat per a tots els ciutadans: jovent, adults, persones grans i famílies que vulguin passar una tarda especial gaudint de bona música en uns espais singulars i participar d'un projecte de ciutat pioner i innovador.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.