Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea Sobiranista demana al Consell una Diada «més participativa»

21645
Imatge de la manifestació reivindicativa del 31 de Desembre. | dBalears/Arxiu

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha anunciat aquest dissabte que ha presentat al Consell Insular dues propostes perquè la Diada de Mallorca tingui un caràcter «més popular i participatiu». «Hem presentat les peticions amb antelació suficient perquè es tenguin en compte dins els terminis que marca la nova llei de contractació», han assegurat.

Tal com a explicat l'entitat sobiranista, per una banda han demanat una «campanya popular de difusió de l'estendard del rei en Jaume», mitjançant la distribució de senyeres a la població amb el convit de penjar-les a balcons i finestres.

En segon lloc han sol·licitat la distribució als centres educatius de «quadernets explicatius de l'origen i el sentit de la Diada, així com de fulls volants i cartells que anunciïn els actes institucionals».

«Pensam que amb aquestes mesures la població coneixerà millor i se sentirà més implicada amb la Diada de Mallorca, la festa cívica més antiga d'Europa i símbol fundacional del nostre poble», ha sentenciat l'ASM.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.