Setmanari d'informació local - 138 anys

#ViolènciaPatriarcal: Judici per LGTBIfòbia a la Policia Local de Palma

21641
L'Audiència Provincial celebra a partir d'aquest dilluns el judici pel presumpte cas d'homofòbia a la Policia Local de Palma. | dBalears/Arxiu

La Secció Segona de l'Audiència Provincial celebra a partir d'aquest dilluns el judici pel presumpte cas d'homofòbia a la Policia Local de Palma pel qual un excomissari i dos exmembres de la unitat motoritzada s'enfronten a una pena conjunta de més de 20 anys de presó per, presumptament, «humiliar, menysprear i ridiculitzar» a una companya per ser homosexual durant gairebé deu anys.

Segons l'escrit d'acusació, els fets van ocórrer entre 2007 i 2016, període en el qual els dos membres de la unitat motoritzada, R.P. i A.J. es van dirigir a la seva companya, tant en les dependències policials com fora, amb expressions com «boyera», «boyera de merda», «tisores», «tisoretes», entre altres. Ho van fer de manera «insistentment i diàriament», recalca el Ministeri Fiscal.

A més, la víctima va rebre altres assetjaments i atacs a la seva motocicleta. Les diferents accions d'intimidació i coacció li van provocar una crisi psicològica que va requerir tractament psiquiàtric i psicològic perllongat i pel que va estar de baixa més de dos mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.