Setmanari d'informació local - 138 anys

Unes 4.200 persones votaran aquest dissabte en les primàries de MÉS

Es triarà els números 1 i 2 de les llistes, de manera que cap candidat quedarà exclòs

21639
Els candidats a les primàries de MÉS per Mallorca. | E.P.

Uns 4.200 militants i simpatitzants de MÉS per Mallorca estan cridats a votar aquest dissabte en les primàries del partit per escollir als candidats a la Presidència del Govern i del Consell de Mallorca, en un procés en el qual han presentat candidatures Miquel Ensenyat, Fina Santiago, Bel Busquets i Guillem Balboa.

En aquestes primàries els militants escolliran quin dels dos candidats ocupa el primer lloc de la llista i quin ocupa el segon, de manera que tots estaran en les llistes finals. A més, els candidats van pactar el nombre d'avals en presentar les candidatures.

L'actual president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern, Fina Santiago, opten a la candidatura per a la Presidència del Govern. Quant a les eleccions al Consell de Mallorca, opten a encapçalar la llista de MÉS els dos coordinadors de la formació: la vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, i el batle d'Alaró, Guillem Balboa.

En aquestes primàries també han pogut inscriure's al cens, fins al 30 de maig, residents a Mallorca majors de 16 anys encara que no siguin militants o simpatitzants del MÉS, sempre que no formin part d'una altra formació política i comparteixin els valors del partit, segons consta a la pàgina web oficial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.