Setmanari d'informació local - 138 anys

Els partits del 'Pacte' registren més de 80 propostes de resolució en el Consell

21485

MÉS per Mallorca, Podem i el PSIB de Mallorca han registrat conjuntament més de 80 propostes de resolució en el Consell, derivades del Debat de Política General.

Podem ha explicat que aquestes propostes marcaran els objectius del pròxim any en el Consell. El fet que es presentin conjuntament amb la resta de partits del 'Pacte', segons Podem, demostra la seva «capacitat per arribar a acords i consolida la bona salut del 'Pacte'».

«Les propostes estan enfocades a seguir treballant en la millora dels serveis que ofereix el Consell a la ciutadania de Mallorca». «Ens reiteram en la reclamació de les competències que es contemplen en el nostre estatut d'autonomia, i que aquestes competències vengen suficientment dotades de personal i pressupost», han explicat des de la formació.

Igualment, el grup de Podem en el Consell ha destacat les propostes relatives a medi ambient, obrint i senyalitzant camins públics, una millora en la recollida selectiva o l'aprovació del Pla de residus no perillosos. Així mateix altres propostes reivindiquen l'aprovació d'un nou Pla d'Igualtat i fer front a la pobresa infantil.

«Ens complau haver pogut proposar totes aquestes mesures conjuntament amb els nostres socis, mostrant així una clara voluntat de treballar coordinadament perquè es puguin realitzar i demostrant que és possible un govern de consens i progressista», ha assenyalat Podem Mallorca, que ha assegurat que el seu compromís amb la ciutadania «segueix ferma com el primer dia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.