Setmanari d'informació local - 138 anys

Bel Busquets (MÉS): «Cal una majoria per frenar l'augment de l'extrema dreta»

21459
Bel Busquets, candidata de les primàries de MÉS per Mallorca al Consell. | Anam a MÉS

Algaida ha estat l'escenari escollit aquest dissabte per Bel Busquets, candidata de les primàries de MÉS per Mallorca al Consell, per tal d'encetar la seva campanya. La Placeta de l'Església del municipi ha congregat un centenar de persones que han mostrat el seu suport a Busquets per tal que lideri la llista electoral de la formació a les pròximes eleccions insulars de maig de 2019.

Durant la seva intervenció, l'actual vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme del Govern ha apuntat que «és més important que mai repetir una majoria d'esquerres a les Balears, i aquesta ha d'estar liderada per MÉS, per tal de frenar l'augment de l'extrema dreta i impedir l'aplicació de polítiques repressives». En aquest sentit, Busquets ha manifestat que «el PP i Ciudadanos han fet més palès que mai la seva corrupció estructural, a banda d'aplicar retallades de drets socials i democràtics».

La candidata a les primàries de la formació ecosobiranista ha assegurat que «calia treure al PP de les institucions, però des de MÉS seguirem vigilant el PSOE d'aprop, ja que no podem oblidar que varen ser partícips de la reforma de l'article 135 de la Constitució, de l'aprovació de lleis repressives, i que han donat suport a l'andanada contra el dret a decidir i l'autogovern de Catalunya».

Referent a les primàries de MÉS per Mallorca del pròxim dia 9 de juny, Busquets ha destacat que té «la il·lusió i força per liderar MÉS al Consell», així com «l'experiència, el coneixement de la realitat, i sobretot de les agrupacions de la nostra formació i dels ajuntaments de Mallorca».

Finalment, l'actual vicepresidenta del Govern ha reivindicat el paper de Miquel Ensenyat, Margalida Puigserver i Joan Font, president i consellers executius de MÉS al Consell, els quals han fet possible «aturar la importació de fems, acostar els serveis socials a les persones de la nostra illa i augmentar el pressupost d'aquesta àrea fins als 196 milions d'euros, o invertir una xifra històrica de més de 70 milions als municipis en només 4 anys, entre d'altres, fets que es tradueixen en una major cohesió social i en la creació de llocs de feina».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.