Setmanari d'informació local - 138 anys

La poesia s’incorpora al cicle Palma de Primavera

21405

Palma de Primavera, que enguany celebra el seus 20 anys, arriba a la seva segona de setmana amb quatre propostes diferents i amb la incorporació de la poesia. El recital ‘Una paraula grega’, Júlia, el Duet Blanco-Cortés i Sr. Canario centraran el cartell d’aquests dies, que es desenvoluparà a diferents patis de Ciutat.

‘Una paraula grega’ començarà aquest divendres dia 1 de juny al Casal Solleric. Es tracta d’un espectacle poètic i musical entorn de l’obra de Jaume Vidal Alcover amb dramatúrgia de Sebastià Portell, música original d’Eduard Iniesta i selecció de textos a càrrec d’Odile Arqué. L’objectiu és «tornar a posar a l’abast del públic alguns dels millors versos del poeta manacorí, vint-i-cinc anys després de la seva mort».

El duet Júlia serà el següent a sortir a escena. Estela Tormo i Lidia Vila interpretaran al Centre de Cultura Sa Nostra dissabte 2 de juny a les 19:30h les cançons del seu segon àlbum, ‘Pròxima B’. El seu pop electrònic se submergeix amb facilitat en els paisatges sintètics i els mantres electrònics construïts a partir de sintetitzadors, programacions i caixes de ritme, però també gràcies al meticulós treball amb guitarres i veus.

El diumenge 3 de juny a les 12:00h serà el torn del duet Blanco-Cortés, que actuarà al Museu de Mallorca acompanyat pel tenor Antonio Aragón i pel Cor Ciutat de Mallorca. Oferiran un homenatge a Baltasar Samper. Per últim, Sr. Canario tocarà el dimecres 6 de juny als jardins de Natzaret a les 19:30h. Després de 13 anys com a guitarrista de la banda catalana Mishima, Dani Vega presentarà el seu disc de debut amb el pseudònim de Sr. Canario. L’àlbum ha estat enregistrat al costat de la seva banda formada per a l'ocasió per xavals provinents de l'Esmuc, el Taller de músics i l'escena de Palafrugell (Tame Impalafrugell).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.