Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern constitueix la comissió tècnica de treball sobre l'educació de 0 a 3 anys

21363

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha assistit aquest divendres a la constitució de la comissió tècnica de treball sobre l'etapa d'educació 0-3 anys, acomplint al mandat de la Conferència de Presidents. March ha estat acompanyat del director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, segons ha informat la Conselleria.

La Conferència va acordar la creació d'aquesta comissió per dur a terme un Pla d'Actuació sobre l'Educació 0-3 anysLa comissió està formada per representants del Govern, dels quatre Consells Insulars, de la Universitat de les Illes Balears (UIB), de la Federació d'Entitats Locals (Felib), del Col·lectiu 0-3, de COAPA Balears i d'Unicef.

En aquesta primera reunió s'ha constituït la comissió tècnica de treball i s'han definit les funcions dels diferents membres. A més, s'ha nomenat al director general Jaume Ribas com a president de la comissió, i a Vicenç Arnaiz (Consell de Menorca) com a coordinador, a petició del nou president.

En la reunió també s'han posat les bases per al Pla de Treball que marcarà el funcionament d'aquesta comissió tècnica de treball. Actualment a les Balears hi ha 31.819 infants menors de tres anys (24.869 a Mallorca, 4.368 a Eivissa, 346 a Formentera i 2.236 a Menorca). D'aquests infants, 9.826 estan escolaritzats (7.455 a Mallorca, 811 a Eivissa, 143 a Formentera i 1.417 a Menorca).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.