Setmanari d'informació local - 138 anys

El Principal i la Misericòrdia se sumen a la recuperació del festival de música electrònica ‘ME_MMIX'

21341

El Consell de Mallorca ha contribuït en la recuperació del festival 'ME_MMIX', que es va celebrar a Palma en 2013 i 2014, amb la presència de dos espais propis com són el Teatre Principal i la Misericòrdia.

Enguany, un total de set espais de Palma i Esporles acolliran aquest festival de música electrònica i d'avantguarda que se celebrarà del 30 de maig al 4 de juny, segons ha informat el Consell en un comunicat.

L'associació cultural Placa Base ha estat l'encarregada de recuperar, quatre anys després de la seva última edició, aquest esdeveniment que inclourà set concerts així com classes magistrals, xerrades i tallers.

El director del festival, Mateu Malondra, ha assegurat que «ME_MMIX ha anat més enllà i ha intentat donar cabuda a les propostes multidisciplinàries relacionades amb la tecnologia». «Una iniciativa que ve fent l'associació Placa Base des de 2014 organitzant activitats relacionades amb cultura i tecnologia», ha afegit.

El Principal acollirà la inauguració del festival aquest dimecres, 30 de maig. Així mateix, continuarà el 31 de maig amb el Barcelona Modern Ensemble en el Teatre Xesc Forteza i l'1 de juny amb un concert dels francesos de Turbulences Sonoras i un altre de dos saxofonistes i electrònica en el Teatre 'Mar i Terra'. A més, l'esdeveniment també compta amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

El Museu d'Es Baluard i el Conservatori Superior de les Illes seran altres escenaris  en els quals explicarà el 'ME_MMIX'. A més de concerts, el programa es completa amb taules rodones, conferències i classes magistrals d'instrumentistes i compositors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.