Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort ofereix cursos d'estiu d'anglès, alemany i espanyol per a persones estrangeres

21333

L'Ajuntament de Palma, a través de PalmaEduca de la Regidoria d'Educació, ofereix cursos d'estiu d'anglès, alemany i espanyol, entre altres matèries, para persones adultes estrangeres. Quant a informàtica, l'oferta inclou iniciació a la informàtica, així com nivell I d'Internet i d'Ofimàtica.

Els cursos s'impartiran als espais de Palma Formació del Mercat de Camp Redó i de Son Malferit, en horari de matí, amb una durada d'un mes, el juliol enla gran majoria dels casos, i alguns també el mes d'agost. El termini d'inscripció és del 4 al 15 de juny. Les inscripcions es podran fer a través d'aquest web.

Presencialment, poden fer-se efectives al centre de Palma Formació del Mercat del Camp Redó i també es poden realitzar al centre de Palma Formació de Son Malferit. Les llistes d'admesos als cursos d'idiomes i informàtica es publicaran als diferents centres d'inscripció o al mateix web el dia 28 de juny. Les proves de nivell prèvies se celebraran els dies 18, 19 i 20 de juny.

Aquesta oferta s'afegeix als cursos de català que l'Institut d' Estudis Baleàrics ofereix durant l'estiu a Palma, que s'impartiran al centre Flassaders i el Mercat del Camp Redó. Tota la informació es troba disponible al web d'Illenc o a l'Institut de la Llengua i la Cultura de les Balears (c/ Alfonso el Magnànim, 29).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.