Setmanari d'informació local - 138 anys

Junqueras no rep les cartes que Puigdemont li envia a la presó

21301

Oriol Junqueras ha assegurat, durant una conversa a la presó amb el periodista Jordi Évole, que en aquest temps no ha rebut cap carta de Puigdemont. Évole ho ha qualificat «d?inconcebible» i, per xarxes socials, ha tengut resposta.

Una resposta explicativa

Un dels assessors de Carles Puigdemont, Aleix Clarió, ha respost a les declaracions d?Évole. «Benvolgut Jordi Évole, si preguntes abans de jutjar, sabries que el president Carles Puigdemont ha enviat més d'una carta al vicepresident Junqueras». Li ha explicat també que «que no les hagi rebut no sorprèn a ningú i és una deducció bastant fàcil d'arribar. Ara, la intenció del comentari potser era un altre».

Així s?ha iniciat un debat intern: Évole li ha recriminat a Clarió que Puigdemont «té moltes maneres segures de fer arribar una carta a Junqueras» i Clarió li ha afirmat que «Potser sí. Però partim de la premissa que fas una afirmació falsa. La pròxima vegada mirarem de ser més creatius per saltar-nos els carcellers». Finalment, el periodista ha trobat la solució: «Fem una cosa: fes-me arribar una carta de Carles Puigdemont i li arribarà a Junqueras. D?acord?».

A Twitter

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.