Setmanari d'informació local - 138 anys

Apareixen els primers exemplars vius de caravel·la portuguesa a Palma

21163

El Servei de Coordinació de Platges i Zones de Bany de l'Àrea d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l'Ajuntament de Palma ha tancat per precaució la zona de bany del Molinar i la platja de Can Pastilla després de detectar la presència de nous exemplars de caravel·la portuguesa vius, Physalia physalis.

Des del Consistori han recordat que el passat dilluns un veïnat del Molinar va localitzar unes restes d'aquesta espècie i, posteriorment, es va activar el protocol d'actuació previst en aquests casos. Així mateix, el servei de socorristes està preparat per a la seva identificació i actuació i existeix un protocol d'informació i senyalització de les zones si es localitzen exemplars o restes, com ha estat en el cas de Can Pastilla.

Cort ha recordat que el servei de vigilància, salvament i socorrisme de les platges de Palma està preparat per actuar, per la qual cosa ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania. Així, han assegurat que els banyistes han d'estar atents a les indicacions i senyalització del servei.

Finalment, s'ha informat als ciutadans que poden donar avís al 112 o el 010 en cas de veure algun indici de la caravel·la portuguesa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.