Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de la meitat dels jutges participen en la vaga de Justícia a les Balears

21123

Un total de 74 jutges, dels 138 que hi ha en actiu a les Balears, han comunicat a la presidència del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) la seva decisió de ldonar suport a la jornada d'atur convocada aquest dimarts per les associacions judicials. Com a conseqüència, a les Illes s'han suspès 258 judicis i declaracions judicials.

Així ha informat el TSJIB qui ha precistat que en el partit judicial de Palma la vaga ha estat seguida per 42 jutges i magistrats de 62 en actiu. Així mateix, el partit judicial d'Inca han donat suport a la vaga set de vuit jutges; i en el partit judicial de Manacor han aturat cinc de vuit.

A Eivissa, han han participat vuit d'un total de 12 jutges i magistrats; i a Menorca, en el partit judicial de Maó dos de quatre, mentre que a Ciutadella s'ha sumat a la vaga un dels tres jutges. Quant a les actuacions, segons les dades facilitades pels jutjats i tribunals al president del TSJIB, s'han suspès tres a l'Audiència Provincial de les Balears, 162 en els òrgans unipersonals de Palma; 22 a Inca; 12 a Manacor; 57 a Eivissa; i dos en el partit judicial de Maó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.