Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol, a Pericay: «Em sorprèn que la seva pregunta sempre sigui de Catalunya»

21099

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha acusat Ciudadanos de fer «guerra de banderes» i provocar «confrontació i crispació».

Així s'ha expressat la presidenta durant el ple d'aquest dimarts en resposta al portaveu parlamentari de Ciudadanos, Xavier Pericay, qui ha centrat la seva qüestió en conèixer l'opinió del Govern sobre l'aplicació de l'article 155 a Catalunya i el suport de Pedro Sánchez.

En aquest sentit, la presidenta ha manifestat que a «Espanya i Catalunya hi ha un conflicte territorial» i ha assegurat que l'única solució a un conflicte polític «és la pròpia política».

D'altra banda, Armengol ha criticat que la intervenció de Pericay hagi estat en relació a un tema d'«un territori en el qual ell no és diputat quan cobra dels ciutadans de les Balears». «Em sorprèn que la seva pregunta sempre sigui de Catalunya», ha apuntat Armengol.

La presidenta ha dit que el problema de fons encara no s'ha solucionat i que «tot es complica». Així mateix, ha afirmat que el Govern sempre «cerca solucions als problemes i mai en la confrontació i crispació», ha reiterat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.