Setmanari d'informació local - 138 anys

La nova equipació dels esportistes de tecnificació fa més visible el nom de les Balears

21075

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha presentat aquest dilluns les noves equipacions dels més de 300 esportistes dels programes de tecnificació esportiva del Govern. L'acte ha tengut lloc en les noves graderies de la pista d'atletisme del Centre de Tecnificació (CTIB), ha comptat amb la majoria dels esportistes dels programes de tecnificació i els seus tècnics.

L'equipació dels esportistes consisteix en dues camisetes, uns calçons llargs i una dessuadora, mentre que l'equipació per als tècnics consisteix en dos polos, calçons llargs i una dessuadora.

Segons ha informat la Conselleria, l'equipació d'esportistes i tècnics no es renovava des de la temporada 2015-2016, quan es va recuperar l'equipació específica. La nova equipació fa més visible el nom de les Balears en les competicions oficials.

A l'acte han assistit la consellera de Cultura, participació i Esports, Fanny Tur, del director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, Josep Abrines.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.