Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca demana que es deixin de perseguir activistes i polítics catalans

21073

MÉS per Menorca ha mostrat aquest dilluns el seu rebuig a l'aliança «antidemocràtica» del PP, PSOE i Ciudadanos amb la finalitat de «frenar» el nou govern de la Generalitat de Catalunya.

Els menorquinistes continuen reclamant dialogo al Govern espanyol amb l'objectiu de trobar una solució «política i pacífica al conflicte». Així mateix, han demanat «respecte als resultats del 21 de desembre i la formació del nou govern», així com la desactivació de l'articule 155 perquè es recuperi l'autogovern de Catalunya.

MÉS per Menorca ha exigit també la retirada de càrrecs contra els polítics i activistes empresonats o perseguits «per les seves activitats pacífiques a favor de l'autodeterminació de Catalunya». La formació ha considerat que «l'aliança dreta-esquerra espanyolista no té en compte el resultat de les urnes, que és on neix una representació parlamentària determinada que, alhora, ha de triar un president».

«No respectar això demostra la deterioració de les llibertats públiques i els drets fonamentals a Espanya», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.