Setmanari d'informació local - 138 anys

Nou Romancer presenta la seva nova proposta al Teatre Mar i Terra

21061

Nou Romancer presentarà el 26 de maig al Teatre Mar i Terra la seva nova proposta, 'De cantar versos', una mostra de poemes musicats. L’actuació s’inclou dins del cicle Palma Folk, el gran contenidor de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística tota la cultura d’arrel que es fa a Palma al llarg de tot l’any relacionada amb patrimoni immaterial i cultura popular, des de cursos, concerts, jornades, conferències, taules rodones i molts d’altres

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha lloat la «llarga experiència» de Nou Romancer. «La seva actuació encaixa a la perfecció dins del Palma Folk, que cerca fer més viva i donar a conèixer la nostra identitat», segons Carrió. Amb el Palma Folk «donam caràcter permanent durant tot l’any a una sèrie d’activitats vinculades amb la cultura d’arrel». Pere Víctor Rado, membre de Nou Romancer, ha explicat que 'De cantar versos' els permet «redescobrir noves cançons», moltes d’elles recuperades. L’espectacle conjuga música, poesia i tocs teatrals que s’han fet en col·laboració amb Carles Pujols, qui ha ideat l’escenografia i els moviments d’escena, i l’actor Rafel Fiol.

El repertori presenta una sèrie de cançons creades a partir de poemes de Vicent Andrés Estellés, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Llompart, maria-Mercè Marçal, Miquel Costa i Llobera, Josep Palau i Fabre, Montserrat Abelló, Rosa Leveroni, Pere Quart, Miquel Bauçà, Clementina Arderiu, Pere Capellà, Joan Manresa i Gemma Arimany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.