Setmanari d'informació local - 138 anys

'Salvem es Molinar' reafirma el rebuig al projecte d'urbanització de Son Bordoi

21037
'Salvem es Molinar' reafirma el seu rebuig al projecte d'urbanització de Son Bordoi. | dBalears/Arxiu

La Plataforma 'Salvem es Molinar', associació constituïda per a la defensa integral d'aquest barri de Palma s'ha reafirmat aquest dissabte en el seu rebuig al projecte d'urbanització de Son Bordoi, en considerar que «un projecte de les dimensions plantejades no encaixa amb l'escala urbanística del Molinar i que la seva execució suposarà un pas més en la pèrdua per a la ciutat d'un barri únic, de gran valor patrimonial i paisatgístic, que conserva els horts per una banda i el contacte directe amb el mar per l'altre».

'Salvem es Molinar' ha manifestat la seva «més profunda preocupació» davant «l'efecte crida que suposarà la urbanització de Son Bordoi i els efectes que tindrà un increment de població de les dimensions que es planteja en un barri ja assetjat per l'especulació urbanística, problemes de mobilitat i pressió turística».

Un cop l'Ajuntament de Palma ha informat favorablement, correspon al Govern de les Illes Balears l'aprovació d'aquest. 'Salvem es Molinar' exigirà a l'Executiu Armengol «l'adopció de mesures per a la paralització del projecte, instant a què s'estudiïn totes les vies possibles, incloses la possible responsabilitat patrimonial (econòmica) de l'administració que es pugui generar». Finalment, des de la plataforma han anunciat que demanaran «iniciar una ronda de reunions tant amb l'Ajuntament com amb el Govern per abordar el problema, plantejar alternatives i exigir solucions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.