Setmanari d'informació local - 138 anys

VOX: «Armengol i Ensenyat volen que els mallorquins tirin pedres a la Guàrdia Civil?»

21017

VOX a les Balears ha criticat en un comunicat aquest divendres que la presidenta de les Balears, Francina Armengol i el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, «estiguin promovent l'odi entre els ciutadans de les Illes».

Vox demana als dos mandataris «sentit comú» i que «deixin d'incentivar l'odi a la societat balear com ja han fet els separatistes a Catalunya». «És ridícul que MÉS defensi l'autodeterminació per a Balears. La nostra Comunitat necessita mirar a Europa, no tancar-se a ella».

«La nostra formació creu que tant Francina Armengol com Miquel Ensenyat haurien de deixar d'encoratjar els ciutadans de les Balears cap a la divisió i el conflicte» i es demanen: «A cas volen que els mallorquins i la resta de ciutadans de les Balears tirin pedres a la Guàrdia Civil i que se saltin la llei com ha passat a Catalunya? Sí això passés, les seves formacions serien els màxims culpables».

VOX a les Balears creu que el model de les autonomies està «esgotat i no serveix per a garantir la igualtat i la cohesió». «L'actual model autonòmic és inviable per a garantir que tots els ciutadans espanyols tinguin els mateixos drets. No necessitam més nacionalisme sinó més democràcia i més respecte a les nostres lleis».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.