Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien un nou cas de masclisme per part d'una docent del SOIB

21009

Aquest divendres han denunciat un nou cas de masclisme a través de les xarxes socials. Concretament, per part una docent que impartia una classe sobre comunicació a les empreses durant un curs d'Administració que ofereix el Servei d'Ocupació del Govern (SOIB). Durant la sessió, la docent hauria afirmat que les empreses «haurien d'obligar que les dones vagin maquillades», segons ha assenyalat a través del seu perfil de Twitter la regidora a l'oposició de l'Ajuntament de Lloseta, Pepi González.

González assegura que aquests fets succeïren aquest passat dijous, quan la seva companya de feina (qui acudeix al curs del SOIB), li contà «sorpresa» aquests fets. A més, la demandant, critica que a la seva rèplica, la docent contestà que així mai trobaria feina.

El SOIB ha contestat així a través del seu perfil oficial de Twitter al tuit de Pepi González: «Qui vulgui formular una queixa formal sobre qualsevol actuació inadequada que es produeixi en el marc d'una acció formativa subvencionada pel SOIB ho pot fer aquí». Per la seva banda, la demandant (qui ha preferit reservar el seu anonimat fins que acabi el curs per evitar possibles represàlies o problemes) ha assegurat que ho pensa denunciar tot just acabi el curs (pel mateix motiu que l'anterior).

González assenyala que ha decidit publicar aquests fets a Twitter (amb el consentiment de la companya) perquè «no es pot subvencionar el masclisme amb doblers públics» i fets com aquests han de sortir a la llum.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.