Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien que la policia ha identificat diverses persones en una protesta de 'Ciutat per a qui l'habita'

20835
Imatge de la protesta celebrada avui per 'Ciutat per a qui l'habita'. | E.P.

Desenes de persones han acudit a les 12.00 hores d'aquest dissabte a la mobilització convocada per la plataforma 'Ciutat per a qui l'habita' en el Passeig del Born de Palma sota el lema #PalmaNoEstàEnVenda.

Els assistents han dut a terme un esmorzar en el qual cadascun ha aportat algun aliment, per després donar pas a una 'performance' que ha consistit en la subhasta de diferents barris de la ciutat a preus desorbitats.

«Els habitatges aquí a Mallorca estan quatre vegades més cars que a la resta de l'Estat i els lloguers també estan pujant molt», ha lamentat la portaveu de la plataforma, María Pové.

Pové ha assegurat que els habitants de Palma «no poden fer front al lloguer o la compra d'un habitatge perquè tenen contractes molt precaris amb sous molt baixos i és molt difícil».«No és un atac contra el turisme, sinó contra la massificació turística i l'especulació de les immobiliàries que lloguen pisos turístics a preus alts», ha sentenciat.

Presencia policial

Sigui com vulgui, des de l'entitat ciutadana han denunciat que durant la protesta s'han produït diverses identificacions per part de la Policia Local de Palma. L'entitat, ha través del seu compte de Twitter, ha demanat «explicacions» a Toni Noguera, batle de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.