Setmanari d'informació local - 138 anys

Alliberen una parella de falcons pelegrins i 150 tortugues al Parc Natural de Mondragó

20805

Una parella de falcons pelegrins i 150 exemplars de tortuga mediterrània han estat alliberats aquest divendres al Parc Natural de Mondragó, en una activitat realitzada per un grup d'uns setanta alumnes de primària del CEIP Blai Bonet de Santanyí.

Segons ha informat la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca, els animals silvestres, recuperats pel Consorci per a la Recuperació de la Fauna de Balears (Cofib), s'han deixat anar en una zona de muntanya propera a les Fonts de n'Alis, un ambient adequat per a aquestes espècies.

Així mateix, l'alliberament de fauna s'ha emmarcat en una activitat educativa del Parc Natural de Mondragó i ha estat guiada pel seu equip d'educació ambiental, amb la col·laboració del personal del Cofib per «conscienciar als més petits de la importància de conservar els nostres espais naturals i les espècies autòctones que habiten en ells».

Els animals alliberats havien estat recuperats en les instal·lacions del Cofib que atén una mitjana de 3.500 animals cada any a Mallorca, dels quals al voltant d'un miler són tortugues.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.