Setmanari d'informació local - 138 anys

Quim Torra, futur president de la Generalitat de Catalunya

20777

Aquest dijous Carles Puigdemont ha anunciat en un vídeo difós per xarxes socials qui ha de ser el nou president de la Generalitat de Catalunya: Quim Torra.

«El nostre grup proposa el company i diputat Quim Torra per a la presidència de la Generalitat, perquè pugui assumir la responsabilitat en els propers dies i perquè pugui formar govern de manera immediata. Agraeixo l'esforç i el sacrifici d'assumir el càrrec en unes circumstàncies que són extremes per a Catalunya» diu Puigdemont en el vídeo.

D?aquesta forma, poc després, el mateix Torra ha anunciat, també per xarxes socials la seva decisió: «Honorat per la confiança rebuda, accepto amb responsabilitat i voluntat de servei al país l'encàrrec del President legítim de Catalunya @KRLS i de la resta dels meus companys de @JuntsXCat Visca Catalunya!»

Agraïments

Puigdemont, que ja s'ha vist amb Torra a Berlín, li ha agraït que hagi acceptat l'encàrrec tenint en compte el context polític actual: «Li agraeixo personalment l'esforç i el sacrifici d'assumir el càrrec en unes circumstàncies que són extremes». Puigdemont també ha afirmat que Torra i la majoria independentista té la responsabilitat «de seguir defensant el mandat de l'1 d'octubre i construir el país de llibertats que milions de persones estan reclamant».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.