Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 500 persones demanen la dimissió de Salom per «atacar» el personal de l'administració

20763

Els sindicats CCOO, STEI, CSIF i UGT han demanat aquest dijous la dimissió de la delegada del Govern espanyol a les Balears, Maria Salom, pel seu atac al personal de l'administració en una manifestació a Palma en la qual han participat més de 500 persones. 

La manifestació ha partit des de la seu del Consell i ha baixat per carrer Conqueridor, passant per les portes del Parlament fins a la seu de la Delegació del Govern espanyol a Palma.

En concret, protesten pels recursos duts a terme per part de la Delegació del Govern espanyol contra els acords de la carrera professional que s'ha suspès en el Consell, l'IMAS, l'Ajuntament de Palma, així com en altres consistoris de les Illes, afectant uns 2.000 empleats públics.

Durant la manifestació, a més de les banderes dels sindicats s'han pogut llegir pancartes en les quals posava 'El PP ens roba', 'Retornar la carrera=dret a progressar', 'Els acords es respecten, no s'impugnen' entre altres. Així mateix, s'han proferit crits de 'Salom, dimissió', 'mans a dalt, això és un atracament'.

En declaracions als mitjans de comunicació, a la capçalera de la manifestació, el secretari d'acció sindical de la Federació de Serveis Públics d'UGT, Jordi Crehuet, ha dit que fins que no es retiri «totalment l'amenaça mantendran les protestes».

Així mateix, ha demanat a Salom que «deixi de ser indigna», ja que, tal com ha dit, «és indigne signar un acord i després recórrer-ho. És indigne aplicar unes retallades com els que es varen viure amb el Govern Bauzá a la funció pública, que estava en un procés de recuperació», ha remarcat. Per això, ha demanat a Salom que «sigui coherent i dimiteixi». Cal ressaltar que tant el president del Consell, Miquel Ensenyat, com el batle de Palma, Antoni Noguera, han acudit a la manifestació per mostrar el seu suport a les reivindicacions.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.