Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per sa Pobla critica el silenci del PP davant els recursos del Govern espanyol a la promoció del català

20747

MÉS per sa Pobla ha criticat que el Partit Popular del municipi manté el silenci davant dels dos recursos interposats per part del Govern espanyol amb motiu de la retolació i promoció de la llengua catalana als comerços.

Els regidors de Més per sa Pobla es mostren «preocupats per aquest perfil baix dels conservadors» perquè les denúncies als ajuntaments de Pollença i Capdepera són equiparables a la campanya per normalitzar la llengua als comerços promoguda l’octubre de 2017 per unanimitat del consistori pobler.

L’Ajuntament de sa Pobla va realitzar una cartelleria titulada 'Comerç amb arrels' de més de 30 exemplars diferents per posar en valor els mots dels estris i eines de més de 400 negocis de sa Pobla. A més hi incloïa un servei d’assessorament gratuït en la realització de ròtuls o publicitat amb l’ús correcte de la llengua.

En aquest sentit, el regidor Antoni Simó (MÉS), responsable d’aquesta campanya, es mostra perplex davant d’aquesta situació perquè creu que els del PP es tiren pedres a la pròpia teulada: «Estic convençut que Margalida Serra no comparteix el rerefons d’aquesta persecució. ;Més que res, perquè hi vàrem estar tots d’acord, no entenc què ha pogut canviar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.