Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS censura el «nerviosisme» del PP «per tot el que no sigui uniformitat i castellà»

20721

El diputat de MÉS per Mallorca Antoni Reus, ha mostrat aquest dimecres la seva «preocupació» per la «deriva del PP, tant a escala espanyola com a les Balears», en relació a l'ús de la llengua catalana a Mallorca.

Després de la Junta de Portaveus, el diputat ha criticat «l'atac» del Govern a l'Ajuntament de Pollença per subvencionar rètols en català i ha lamentat el «nerviosisme» del PP «per tot el que no sigui uniformitat i castellà». Així mateix, Reus ha assegurat que el PP de les Balears es troba en una situació de «submissió», en aspectes com la llengua i les prospeccions. «No sabem cap a on va el PP que cada vegada parla menys de les Balears», ha afegit.

Esmena centre Rafel Nadal
Respecte a la possibilitat que el text definitiu de l'esmena a la Llei d'Habitatge sobre el centre de tecnificació Rafel Nadal, el diputat ha exposat que «l'important és qui l'ha presentat i votat».

«L'esmena la presenta el PP i no sabem qui l'ha redactat. Suposam que s'ha parlat amb gent del Govern i de l'Ajuntament, ja que és molt tècnica», ha manifestat Reus, després de recordar que el seu partit està «totalment en contra del contengut».

Es tracta d'una disposició que permet l'ampliació de l'acadèmia de tenis de Rafel Nadal a Manacor, a través d'una esmena presentada pel PP durant la reunió de ponència de la Comissió de Medi ambient relativa al Projecte de llei d'Habitatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.