Setmanari d'informació local - 138 anys

Dissabte arriba a Palma el 'Videogame Day'

20663

Palma acollirà dissabte la tercera edició del VideoGame Day, una activitat organitzada pels Servei d’Espais Joves de l’Ajuntament que tendrà lloc entre les 11 del matí i les 21 hores a l’Espai Jove de Llevant (carrer Pere d’Alcantara Penya).

Per a participar al Videogame Day cal tenir entre 14 i 30 anys i portar un ordinador. Així mateix cal inscripció prèvia a la web www.espaisjoves.es

El Videogame Day estarà liderat enguany per ENTI (Escola de Noves Tecnologies) conjuntament amb la Universitat de Barcelona. Els joves que hi participin comptaran amb el suport i assessorament dels professionals i realitzaran una Game Jam on podran aprendre a dissenyar i implementar un videojoc en equip i amb amics.  Així, se’ls explicaran les passes per a la producció d’un videojoc i quins són els rolls necessaris per materialitzar el seu projecte.

Amb el suport dels professionals, s´explicaran diferents motors gràfics (programes) com ara : Scratch, Construct, Unreal Engine, Game Maker o Unity 3D, i altres programes complementaris com 3DMax, Adobe Photoshop, que els joves poden escollir per realitzar el seu joc.

L'objectiu és que cada equip acabi un joc o un prototip el més complet possible. Un prototip que respongui a les premisses que es donaran a l'inici de la Game Jam i que són secretes. Posteriorment es valorarà la jugabilitat, l’art, viralitat, i el concepte de joc.

Finalment, cada equip defensarà el seu projecte i valorarà el de la resta de participants

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.