Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura llança els ajuts a la projecció exterior de l’audiovisual de l’Institut d’Estudis Baleàrics

20625

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha llançat la convocatòria de subvencions de l’Institut d’Estudis Baleàrics de suport a la projecció exterior fora de les Illes Balears de projectes audiovisuals per a l’any 2018. S’afegeix a les línies ja publicades aquestes últimes setmanes dedicades també a la projecció exterior de la música, les arts visuals, les arts escèniques i la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració.

Dotada amb 160.000 €, aquesta convocatòria de subvencions pretén contribuir a la projecció exterior fora de les Illes Balears de plans d’exteriorització de les obres audiovisuals de les empreses audiovisuals de les Illes Balears, durant el període comprès entre els dies 1 de desembre de 2017 i 30 de novembre de 2018.

Com a novetat, aquesta convocatòria inclou la mobilitat (transport) entre illes i a les comunitats de parla catalana de productors audiovisuals i professionals de l’àmbit audiovisual de les Illes Balears com a costs subvencionables al 100% per als professionals audiovisuals que justifiquin l’activitat o esdeveniment a participar.

Es podran sol·licitar ajuts per a trasllat i allotjament del productor, director, guionista, equip tècnic, etc. a fires, mercats, festivals, fòrums de coproducció, jornades de formació o tallers que es realitzin als territoris de parla catalana que es relacionen a continuació:

Atlàntida Filmfest (Mallorca)
Cinespaña Touluse
Cinema Jove - Festival internacional de Cine de València
Cinemed – Festival Cinéma Méditerranéen Montpellier
D’A Film Festival de Barcelona
DocsBarcelona International Documentary Film Festival
El dia més curt (Mallorca)
Evolution International Film Festival (Mallorca)
Festival Internacional de Cinema d’Eivissa - Ibiza Cine Fest (Eivissa)
Festival Internacional de Cinema de Menorca - Menorca Film Festival (Menorca)
FIC-CAT - Festival internacional de Cinema en Català Costa Daurada (Roda de Berà)
Filmets Festival internacional de curtmetratges - Badalona Film Festival
IN-EDIT Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona
Jornades formatives organitzades per ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals)
L’Alternativa – Festival de Cinema Independent de Barcelona
Mecal – Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona
Memorimage – Festival internacional de Cinema de Reus
Premis Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català (Barcelona)
REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona
Sitges Film Festival – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
Zoom Festival (Igualada)

També s’inclou dins d’aquesta línia de subvencions l’assistència i participació a altres fires, mercats, festivals, fòrums de coproducció, jornades de formació, tallers i conferències relacionades amb el sector audiovisual balear, nacional i/o internacional no inclosos en aquesta llista, sempre que la comissió consideri que contribueixen a la projecció exterior i estiguin dins el territori de parla catalana.

El termini per presentar les sol·licituds és del 15 de maig de 2018 al 15 d'agost de 2018. Les sol·licituds s’han de formalitzar amb un mínim de quinze dies naturals abans de l’inici de l’activitat, llevat de les activitats que s'hagin dut a terme entre l’1 de desembre de 2017 i el 30 de maig de 2018. En aquest cas, les sol·licituds s’han de formalitzar obligatòriament abans del 30 de maig de 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.