Setmanari d'informació local - 138 anys

Arquitectes del Mediterrani es reuneixen a Palma per parlar sobre desenvolupament sostenible

20567

La Unió Mediterrània d'Arquitectes (Umar) celebra els dies 4 i 5 de maig la seva Assemblea General del 2018 en el Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Balears (Coaib), on tendran lloc les eleccions a l'equip de govern per als pròxims tres anys.

Segons ha informat el Coaib els comicis comptaran amb la participació de candidats de l'Estat espanyol, Egipte, França, Itàlia, Líban, Malta, Palestina i Tunísia, entre els quals es troba l'arquitecta mallorquina Juana Carnet que es presentarà com a candidata a la vicepresidència.

Així mateix, les tretze organitzacions integrants de la Umar plantejaran línies d'acció davant el desafiament dels objectius del desenvolupament sostenible treballant sobre quatre eixos estratègics: Aigua, Energia, Patrimoni i Migracions.

D'altra banda, el Coaib celebrarà en el marc de l'assemblea una taula rodona sobre els desafiaments del desenvolupament sostenible plantejats en l'Agenda Urbana 2030 i acordats en 2015 pels líders mundials en el Cim del Desenvolupament Sostenible.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.