Setmanari d'informació local - 138 anys

El centre de distribució d'aliments de s'Arenal entrarà en funcionament el 16 de maig

20525

El centre de distribució d'aliments a s'Arenal, inclòs a la xarxa de Càrites Mallorca, entrarà en funcionament el proper 16 de maig. Així ho ha anunciat el Bisbat de Mallorca en una nota de premsa en la qual indica que el centre està situat a l'espai de la Porciúncula.

El centre començarà a funcionar gràcies a la cessió de l’espai per part de la comunitat de la Porciúncula. Obrirà tots els dimecres a la tarda i serà atès per personal voluntari de Càrites, que disposa de 12 centres tant a Palma com a la Part Forana.

Segons el Bisbat, «la importància per cobrir les necessitats bàsiques de famílies en situació de precarietat a s'Arenal, tant en l'àmbit de l'alimentació com d'higiene personal, ha fet necessària la implantació d'aquest espai d'atenció i de dignificació de les persones».

Els beneficiaris seran derivats pel Grup d'Acció Social de Càrites de les parròquies o dels serveis socials municipals, després de valorar les seves necessitats.

Les famílies tendran un nombre determinat de punts, segons els membres que conformen el nucli, i podran accedir a una cistella bàsica amb productes d'alimentació, d'higiene personal i de neteja de la llar. La persona titular podrà triar, d'acord amb els criteris que s'hagin determinat per part del centre de distribució d'aliments, aquells productes que més necessiti.

Cada 15 dies se’ls proporcionarà la cistella i serà per un període màxim de sis mesos. Posteriorment es farà una nova valoració de la situació de la persona o família per confirmar la continuïtat del servei.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.