Setmanari d'informació local - 138 anys

L'acusat de violar una dona a l'Arenal diu que el sexe amb la víctima fou «consentit»

20521

L'ajudant de cambrer que ha estat jutjat aquest dimecres en la Secció Primera de l'Audiència Provincial per un delicte d'agressió sexual a L'Arenal el 2015 ha admès que va tenir relacions sexuals amb la víctima però ha assegurat que foren consentides.

Per la seva banda, el Ministeri Fiscal ha mantengut la petició de pena de nou anys de presó i sis anys addicionals de llibertat vigilada; la defensa ha demanat l'absolució del seu representat i el president del tribunal ha declarat el judici vist per a sentència.

Segons el relat que manté la Fiscalia, l'acusat es va acostar a una clienta convidant-la a sortir a la part posterior del local amb l'excusa de fumar. Una vegada fora, abusà d'ella sexualment: li va tocar els genitals i diverses parts del cos, moment en el qual la dona va intentar escapar per unes escales, però l'home la va agafar amb força dels braços i els canells i la va penetrar vaginalment, arribant a ejacular en el seu interior.

A la seva declaració, l'acusat ha dit que va ser la dona qui es va baixar els pantalons a ella mateixa i que no va ejacular en el seu interior. Aquesta darrera declaració difereix a la que va dir durant la fase d'instrucció. Segons ha explicat, tot el que va dir després va ser perquè no volia que el seu cap, per qui tenia «molt de respecte», el tregués de la feina i que, a més, necessitava els doblers per enviar-li-ho a la seva família que viu al Senegal.

Així, ha dit que la dona s'havia passat diversos dies pel bar i que havia «lligat» amb ell. A més, ha reconegut també que, posteriorment, va veure a la víctima «plorar» perquè les seves amigues la renyaren pel que havia fet, ja que tenia una relació amorosa al Regne Unit.

D'altra banda, la víctima no ha comparegut davant el tribunal perquè viu al Regne Unit. Malgrat això, havia sol·licitat, tal com ha explicat l'advocat defensor, comparèixer per videoconferència però, finalment, no ha declarat.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.