Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell crea 15 llocs de feina per cobrir les necessitats de diferents departaments

20519

El ple del Consell d'aquest dimecres ha aprovat la nova relació de llocs de feina (RPT) de la institució per 18 vots a favor i 13 abstencions amb la qual es creen 15 llocs de feina per cobrir les necessitats de diferents departaments.

La consellera insular de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha volgut agrair el suport dels sindicats a les sis taules generals de negociació en què s'ha tractat. «Hem reduït el període de tramitació d'una RPT d'un any a vuit mesos», ha remarcat.

A més, es reconverteixen 13 llocs de treball que, actualment, es troben vacants i passaran a tenir altres característiques més necessàries per dur a terme els projectes que estan en marxa. També s'afegeixen com a requisits el permís de conduir i els idiomes estrangers per a aquells llocs de treball en els quals siguin necessaris.

D'altra banda, s'ha aprovat el nou acord de jornades. D'aquesta manera, les 23 jornades laborals que hi ha actualment es redueixen a quatre amb la intenció de simplificar-les. Palomino ha assegurat que volen «preservar la salut dels treballadors i les treballadores públics sense minvar, en cap cas, la qualitat dels serveis que es presten».

Una vegada publicada la RPT al BOIB, es convocarà el concurs de trasllats. Amb aquesta convocatòria, es dóna resposta a una petició dels sindicats perquè ja fa més de 12 anys que no hi havia concurs de trasllats en el Consell. En haver-se finalitzat el concurs, es convocaran les diferents oposicions que inclouran, així mateix, l'oferta d'ocupació pública del 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.