Setmanari d'informació local - 138 anys

Condemnen a 22 anys de presó a l'home que estrangulà la seva esposa a Son Cotoner

20509

La presidenta del Tribunal del Jurat ha condemnat a 22 anys de presó per un delicte d'assassinat a J.M.C.G. l'home de 51 anys que va escanyar a la seva dona el novembre del 2016 al barri de Son Cotoner de Palma.

La sentència el considera responsable d'un delicte d'assassinat, amb una agreujant de traïdoria i agreujant de parentiu. A més, dels 22 anys de presó el condemnat haurà d'indemnitzar als fills de la víctima en la quantitat total de 400.000 euros en concepte de danys morals.

Així mateix, la magistrada li imposa la prohibició durant 32 anys d'aproximació a menys de 200 metres i de comunicació amb els fills de la víctima. El 27 d'abril el Tribunal del Jurat va emetre un veredicte de culpabilitat per considerar que va matar a la seva esposa.

Durant el judici, l'acusat es va declarar culpable d'haver matat a la seva parella i va assegurar que no en fou conscient. Així, va remarcar que havia de «pagar» però va insistir que «no era conscient del que estava passant». «Sé que és molt difícil d'entendre», va dir per després d'afegir que demanava «disculpes a la família». 

Segons el relat de la Fiscalia, mentre la víctima anava gata es va iniciar una discussió a la cuina de la seva casa. Aquí, el processat, tal com ha donat per provat el jurat, va copejar diverses vegades a la víctima amb els seus punys i després amb una tetera de ferro forjat. Després, la va arrosegar fins al bany, on la va escanyar i la va matar.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.