Setmanari d'informació local - 138 anys

Llucmajor organitza un cicle de conferències per a commemorar el 50è aniversari de les revoltes del maig del 68

20499

L'Ajuntament de Llucmajor ha organitzat un cicle de conferències per a commemorar el 50è aniversari de les revoltes del maig del 68.

El regidor de Cultura, Lluís Segura, apunta: «Hem trobat que és una efemèride prou important per a organitzar aquest cicle de conferències sobre els fets de maig del 68 i a banda de commemorar-ho, donam a conèixer aspectes importants i interessants d'aquelles revoltes». Segura destaca que el cicle de 5 conferències ha estat programat amb l'ajuda del departament d'Història de la Universitat de les Illes Balears.

Així, les 5 conferències se celebren cada dilluns del mes de maig i el 4 de juny, a les 20.00 hores, al Claustre de Sant Bonaventura:
- "Causes i conseqüències del Maig del 68", a càrrec de Pere Sales Vives (7 de maig)
- Projecció i comentari del documental: "Un film comme les autres" (Jean-Luc Godard, 1968). Xavier Jiménez González (14 de maig)
- Conferència - col·loqui: "Influència en els mitjans de comunicació i la producció cultural a partir del Maig del 68". Amb Arnau Company Mates i Sebastià Serra Busquets (21 de maig)
- Conferència: "L'impuls del Maig del 68 a les organitzacions polítiques i sindicals", a càrrec d'Antoni Marimon Riutort (28 de maig)
- Conferència: "Oposició antifranquista, moviment estudiantil i Maig de 1968". David Ginard Féron amb la col·laboració de Miquel Rosselló del Rosal (4 de juny)

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.