Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell organitza unes jornades sobre prevenció d'olors de plantes de tractament de residus

20465

El Departament de Medi ambient del Consell organitza aquest 17 i 18 de maig unes jornades de prevenció d'olors provinents de les plantes de tractament de residus urbans que tendran lloc al Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca (Tirme).

Segons han informat, l'objectiu d'aquestes jornades és reunir en un mateix espai a un ampli grup d'experts en el tema per cercar una solució a aquest problema. El treball tècnic està dirigit a professionals, personal tècnic de l'administració, empreses i estudiants relacionats amb el sector.

A més, d'aquesta primera part purament tècnica, s'ha considerat oportú dur a terme una exposició pública oberta a tots on es tractaran temes tan importants com la legislació per al control de l'olor, el paper del veïnal en les problemàtiques ambiental o la vigilància de la qualitat de l'aire, entre altres.

Aquesta és una més de les accions que des del Departament de Medi ambient han engegat des que els veïnats de Son Sardina comuniquessin a la institució insular els greus problemes d'olors. Des del primer moment, han assegurat, la direcció insular de residus, juntament amb l'empresa concessionària Tirme i Emaya, va posar en marxa una sèrie de protocols i investigacions per determinar l'origen de les olors i poder donar solució.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.